Op zoek naar een uitdagende baan of nieuw project?

Wij maken tijd om je als kandidaat en persoon te leren kennen. Wat zijn je talenten, je ambities, dromen en toekomstplannen. Wat vind jij belangrijk in een volgende carrièrestap? Door goed naar je te luisteren, vragen te stellen en je misschien wel te confronteren, laten we je nadenken over je toekomst en je drijfveren.
BouwWerv adviseert en begeleidt je op een zorgvuldige en professionele wijze naar jouw volgende stap in jouw loopbaan.

Andere job of nieuw project?

Welke rol je ook wilt bekleden in het bouwproces, BouwWerv heeft de mooiste jobs en projecten bij opdrachtgevers in bouw en infra die echt bij jou passen. Wij kijken verder dan je CV. Als kritisch sparringpartner kijken we naar wat je drijft, waar je passie zit, waar je van droomt. Samen met jou maken we ambities concreet.

Contacteer ons

Open sollicitatie

Wil jij je kansen op de ideale baan of volgend interessant project vergroten? Stuur je CV of laat je LinkedIn gegevens achter en we nemen snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Vanzelfsprekend gaan we discreet en zorgvuldig met je gegevens om.

BouwWerv heeft continu topvacatures en projecten bij toonaangevende opdrachtgevers in bouw en infra. Daarom zijn we doorlopend op zoek naar ambitieuze kandidaten binnen diverse functiegebieden. Op basis van oprechte interesse en gedegen kennis van de markt brengen wij mensen samen. Daarbij staan respect, plezier, ontplooiing en waardering altijd centraal. Sta je open voor een inhoudelijk gesprek dat het verschil kan maken voor jouw loopbaan? Aarzel niet om ons te contacteren.
Copyright © 2020 Bouwwerv   |  Disclaimer   |  BouwWerv   |  +31(0)615652265
Bouwwerv gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.